<< Go Back to New Residences

<< HOME

New Residences   Project Title: Goldman

 
Scroll Down or Click Thumbnail to Jump to Image

Situated on a wooded lot, the home is divided into three wings, a carport, the main living areas, and a bedroom wing. A covered canopy connects the carport and the entrance in the main living wing. The exterior is stone & vertical wood siding. Several pieces of contemporary sculpture rest on the site. A Master Bath addition was added to the original house. Most spaces in the home, including corridors, open to a garden & fish pond in the rear of the house. A swimming pool and bath house with a luminous ceiling are on a lower level.

On the interior, Skylights hi-light the stone wall in the Living Room area. The kitchen, dining, study and living room are separated by free standing storage cabinets. A thin strip skylight is at the peak of the sloping ceilings in the main living areas.

 

 

 

 



 

 



 

 



 

 



 

 



 

 



 

 



 

 



  << Go Back to New Residences